Free Ticket

24/09/2020
Juan Pablo Mora, University of Seville

Workshop/seminar:
How to motivate students using new technological tools and active learning methodologies like Flipped Learning or Challenge Based Learning with ECO.
Vinnustofa/málstofa:
Hvernig á að hvetja nemendur til að nota ný verkfæri og virkar námsaðferðir eins og vendinám eða áskoranatengt nám með ECO (rannsökum, sköpum og komum á framfæri.
  • Time: Thursday, 24. september 2020 – Hours: 1-3 pm.
  • Place: Setberg, Suðurberg, room 305, 3rd floor.
  • Instructor: Juan Pablo Mora, University of Seville
  • Tími: fimmtudagur, 24. september 2020, kl. 13-15
  • Staður: Setberg, Suðurberg, stofa 305, 3. hæð
  • Leiðbeinandi: Juan Pablo Mora frá Háskólanum í Seville
In this seminar, active learning methodologies like Flipped Learning and Challenge Based Learning with ECO will be presented. ECO (Explore, Create and Offer) is a methodology that is based on Design Thinking.It is being developed at the University of Sevilla. It offers students the opportunity to design a project based on a need of society that has to be identified by the students.

By emphasizing with the people who have the need and trying to offer an innovative solution to it, the students build knowledge about the subject matter at hand.

In the second part of the seminar, it will be shown how to use new technological tools and applications to implicate and to motivate students to learn.

Students are treated like future professionals.

Juan Pablo example of a padlet of his Applied Linguistics class last semester https://padlet.com/jmora4/9wu1lvlduohj

More information: Sigurbjörg Jóhannesdóttir, sigurbjorg@hi.is, sími: 525 4966

Á málstofunni verða kynntar virkar námsaðferðir eins og vendikennsla og áskoranatengt nám með ECO (e. Explore, Create and Offer). ECO er ný aðferð í kennslu sem verið er að þróa við Háskólann í Sevilla. Nemendur hanna verkefni sem byggir á raunverulegu samfélagslegu verkefni sem þarfnast úrlausnar. Þeir greina vandann og vinna með fólkinu að lausn og byggja þannig bæði upp þekkingu og takast á við samfélagslega áskorun í leiðinni.

Í seinni hluta málstofunnar verður sýnt hvernig nota má ný verkfæri og forrit til að draga fram og hvetja nemendur til náms.

Dæmi frá kennslu Juan Pablos frá haustmisseri 2019 er að finna á padlet: https://padlet.com/jmora4/9wu1lvlduohj

Nánari upplýsingar: Sigurbjörg Jóhannesdóttir, sigurbjorg@hi.is, sími: 525 4966

Venue: